de tandartspraktijk: tandheelkunde en mondhygiëne

De tandartspraktijk Tand Oost in Amsterdam bestaat uit tandarts Harm Croockewit en mondhygiëniste Farnoush Yazdi.
Wij streven ernaar om onze patiënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. Dit doen we door een combinatie van moderne tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze. Wij communiceren duidelijk over de behandelingen en geven speciale aandacht aan angstige patiënten.

In onze praktijk staat persoonlijke zorg centraal. Alle behandelingen worden zo veel mogelijk uitgevoerd door de tandarts zelf, maar waar nodig wordt doorverwezen naar specialisten op het gebied van orthodontie, implantologie en mond- en kaakchirurgie. Voor aanvullende preventie en mondverzorging kunt u terecht bij onze mondhygiëniste.
De medewerkers in onze praktijk zijn in Nederland gediplomeerd en volgen met regelmaat cursussen en congressen waardoor de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is.

De praktijk ligt in Amsterdam Oost, vlakbij NS station Muiderpoort. De praktijk ligt op de grens tussen de Dapperbuurt en de Timorpleinbuurt. Na uw bezoek aan onze praktijk kunt u nog even over de Dappermarkt lopen of koffie drinken in een van de talrijke lunchcafé’s op de Javastraat.

maak een afspraak

voor patiënten van Tand Oost

inschrijven

om patiënt te worden bij Tand Oost

Ziet u op tegen tandartsbezoek?

Wij besteden aandacht aan uw angst.
Ons streven is dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij de tandarts.
Als het helpt om naar muziek te luisteren, kunnen we hier gebruik van maken. En de ervaring leert dat duidelijk communiceren over de behandeling mensen gerust stelt.
Bij Tand Oost leren kinderen al jong om vertrouwen te krijgen in tandheelkundige behandelingen. De tandsarts weet alles over het kindergebit en hij stelt de kinderen op hun gemak.

voor meer informatie:
angst voor de tandarts